Rattan Bahçe Mobilyası Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 4 Nokta

19-01-2021 16:13
Rattan Bahçe Mobilyası Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 4 Nokta

Rattan Bahçe Mobilyası Nedir?

Rattan alerji yapmayan, antibakteriyel özellikli, küf tutmayan, kokmayan, kolayca temizlenebilen ve değişen hava şartlarına uygun geri dönüştürülebilen plastik bir malzemedir. Rattan Bahçe Mobilyası sentetik rattandan örülerek el işçiliği ile üretilir.

Rattan Bahçe Mobilyası Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler

1. Rattan Bahçe Mobilyası Malzeme Kalitesi ve İşçilik

Zorlu hava koşullarına karşı yüksek direnç gösterebilen ve bakımı oldukça kolay olan rattan bahçe mobilyası tercih edilirken, malzemenin iyi kalitede olduğundan ve doğru işçilik ile örüldüğünden emin olunmalıdır. Bunun için UV katkılı birinci sınıf malzemeden üretilmiş rattan kullanıldığından emin olun.

2. Alüminyum İç İskelet

Rattan Bahçe Balkon Mobilyalarında iç iskelet olarak mutlaka alüminyum kullanılmalıdır. Metal doğası gereği paslanma yapar ancak alüminyum paslanmazdır ve daha uzun ömürlüdür. Aynı zamanda rattan bahçe mobilyalarını iç iskeletinin alüminyum olması onu tek başına sağlam yapmaz. Aluminyum kalınlığı da çok önemlidir. İnce alüminyum kullanılan rattan mobilyalar zamanla kırılabilir ve darbelere karşı çok dayanıksızdır.

3.UV Işınlarına ve Dış Hava Koşullarına Dayanıklılık

Rattan malzemesi UV katkılı olduğunda güneş ışınlarına karşı daha dayanıklı olmakta, malzemede renk değişimi ve kopma olmamaktadır. Malzemenin kaliteli ve tüm hava şartlarına uyumlu olması en önemli noktadır. 1.Sınıf Kaliteli Wintech Sentetik Rattan bahçe mobilyaları aşırı sıcağa ve soğuğa dayanıklıdır, en büyük avantajı ise çok fazla bakım gerektirmemesidir.

Sentetik Rattan bahçe oturma gruplarında kalitesiz malzemenin rengi çabuk solar, aynı zamanda kuruyarak dökülür ve örgüleri atar.

4.Dış Mekan Minder Özellikleri

Sentetik Rattan Bahçe Mobilyalarında kullanılan minderler mutlaka dış mekan kumaşından olmalıdır. Dış mekan kumaşı 30 derecede yıkanabilir ve silinebilir olmalıdır. Ayrıca leke tutmaz ve terletmeyen kumaştan olmalıdır.        

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.