İp Örme Bahçe Mobilyaları Nedir?

07-10-2021 15:27
İp Örme Bahçe Mobilyaları Nedir?

 

İp Örme Mobilyalar Neyden Yapılır?

Firmamız için özel olarak üretilen Luxio Cord Outdoor ipleri kopmaya karşı dayanıklılığı ve her türlü hava koşuluna uyumuyla mobilyalara şıklık ve uzun süreli kullanım kazandırır. Luxio Cord Outdoor ipleri tamamen el işçiliği ile örülür. İplerimiz anti bakteriyel olup koku yapmaz sağlığınızı korur size zarar vermez. Yanmaz özelliği bulunan ip örme mobilyalarımızla güvendesiniz. Ultraviyole ışınlarına karşı dayanıklı olup güneşli alanlarda da rahatça kullanılabilir. İpin üzerinde yer alan özel kaplaması sayesinde kolayca ipler su iticilidir ve kolayca yıkanabilir. Yumuşak doku, gerilme mukavemeti, solmaya ve lekeleme direnci özelliği bulunmaktadır. Kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü iplerimizi alüminyum ve ahşapla harmanlayıp size şık tasarımlar sunuyoruz.

İp Örme Mobilyaların İskeleti Neyden Yapılır?

Alüminyum iskelet üzerine el işçiliğiyle ip örülen takımlarımız hafifliğiyle rahat bir şekilde hareket ettirebilir, istediğiniz zaman farklı dizaynlar yapabilirsiniz. Alüminyumun paslanmaz özelliğiyle Luxio Cord Outdoor ipin muhteşem birleşimi ortaya uzun yıllar kullanılan takımlar ortaya çıkarır.

İp Örme Takımların Temizliği Nasıl Yapılır?

Luxio Cord Outdoor iplerin bir diğer özelliği ise rahat bir şekilde temizlenmesidir. Yüksek kimyasal içermeyen sabunlu suyla rahatça yıkayabilir ya da nemli bezle hafifçe silebilirsiniz. Çok çabuk kuruyan ipleri güneş ışınlarına bırakarak doğal olarak kurumasını sağlayabilirsiniz. İplerin hassas yapısından dolayı farklı kimyasalların kullanılmaması tavsiye edilir.

İp Örme Mobilyaları Nasıl Korumalıyız?

Luxio Cord Outdoor iplerin her ne kadar su itici özelliği bulunsa da süreklilik arz eden sudan ve güneşten korunması tavsiye edilir. Temizlenme aşamasında ağır kimyasala maruz bırakılmamalıdır. Kullanılmadığı zaman güneşten ve yağmurdan korunması için üstünün örtülmesi tavsiye edilir.

 


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.